Kerkweg 133-C

6155 KM Puth

046-4115400

Bij spoed toets 1

Samenwerking

Samenwerking

Onze praktijk werkt nauw samen met andere disciplines. Deze korte lijntjes zorgen voor een gestroomlijnde zorg ten gunste van de patient. Hieronder ziet u enkele disciplines met wie wij samenwerken. Overigens bent u ten alle tijden vrij om elders voor behandeling te gaan!

Paramedisch Centrum Oud-Geleen heeft een dependance binnen onze huisartsenpraktijk. Bij hen kunt u terecht voor een breed scala aan fysiotherapeutische behandelingen. Daarnaast hebben ze in Oud-Geleen een grote oefenruimte om u zo effectief mogelijk te behandelen

Indien er sprake is van stem-, slik-, taal- of spraakproblemen dan kan de logopediste u verder helpen. Logopediepraktijk Kusters is gespecialiseerd in de behandeling van zowel volwassenen als kinderen.

Ans Krekels is diëtiste en kan u verder helpen bij specifieke voedingsgerelateerde problemen zoals overgevoeligheden, allergie etc. Ook bij medische problemen zoals suikerziekte, verhoogd cholesterol etc kan zij u bijstaan met adviezen.

‘t Puther Höfke is een zorgboerderij voor (dementerende) ouderen die in haar aanbod in zorg en activiteiten samenwerkt met de Coörperatie Limburgse Zorgboeren (CLZ). ’t Puther Höfke biedt cliënten de mogelijkheid tot deelname aan dagbesteding en wonen in een huiselijke, kleinschalige omgeving. Huisartsenpraktijk Puth is verantwoordelijk voor de huisartsgeneeskundige zorg binnen ‘t Puther Höfke

Translate »

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Call Now Button Skip to content