Medewerkers

renate

Renate Bongers (BIG: 49045882501) is geboren in 1969 in Geleen en opgegroeid in Geleen en later Nieuwstadt. Haar geneeskunde opleiding, evenals de specialisatie tot huisarts volgde ze aan de Universiteit van Nijmegen. Na haar studie is ze neergestreken in Sittard en sinds 2009 werkzaam in Huisartsenpraktijk Puth

Renate Bongers

Huisarts
martijn

Martijn Gelissen (BIG: 69911933301) is geboren (1985) en getogen in Zuid-Limburg en in 2013 afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht als huisarts. Sinds 2014 is hij werkzaam als huisarts binnen Huisartsenpraktijk Puth.

Martijn Gelissen

Huisarts
mIRO

Miro Vysocansky (BIG: 99925008401) is 28 jaar oud, geboren in Utrecht maar kort daarna verhuisd naar Duitsland. Hij is tweetalig opgevoed. Aan het MUMC+ heeft hij de studie Biomedische Wetenschappen gevolgd van waaruit hij een speciaal traject tot Arts-Klinisch Onderzoeker heeft afgerond. Na zijn opleiding heeft hij als arts gewerkt op de Intensive Care en op de afdeling Interne Geneeskunde. Vanaf 01 september 2020 zal hij starten aan zijn specialisatie tot huisarts en zijn eerste opleidingsjaar binnen onze praktijk volgen.

Miro Vysocansky

Huisarts in opleiding
cindy

Cindy is in 1975 geboren in Limbricht en woonachtig in Geleen. Cindy is eveneens sinds het begin verbonden aan deze praktijk als doktersassistente

Cindy Spronk

Doktersassistente
karien

Karien van der Hamsvoort, geboren en getogen in Geleen sinds 1966, is vanaf het begin werkzaam als doktersassistente binnen deze huisartsenpraktijk.

Karien van der Hamsvoort

Doktersassistente
webmail.ezorg.nl

Mandy van Poortvliet-Keulen is sinds 2020 werkzaam in onze praktijk als doktersassistente. Voorheen werkte ze op de Spoedpost Westelijke Mijnstreek als triagiste maar omwille van haar gezin heeft ze besloten om de overstap te maken naar de dagpraktijk.

Mandy van Poortvliet

Doktersassistente
Chantal

Chantal Smeets is werkzaam als Praktijkmanager waarbij ze de huisartsen zoveel mogelijk ontlast met indirecte taken, zodat zij zich kunnen bezighouden met patiëntenzorg en verdere intensivering van samenwerking in de eerste lijn.

Chantal Smeets

Praktijkmanager
claar

Claar Lenssen (BIG: 09018265630) is sinds 1 juli 2010 werkzaam als Praktijkondersteuner Somatiek. U kunt bij haar terecht voor chronische aandoeningen zoals bijvoorbeeld suikerziekte, COPD, Astma, en hoge bloeddruk. Tevens heeft zij de ouderenzorg als speciaal aandachtsgebied.

Claar Lenssen

POH Chronische ziekten
Charlotte_Moor1

Charlotte Moor is geboren in Hout-Blerick en opgegroeid in Venlo (1984) . Ze studeerde Geestelijke Gezondheidskunde aan de Universiteit van Maastricht waar ze in 2011 is afgestudeerd. Binnen de praktijk is ze werkzaam als praktijkondersteuner GGZ, gericht op allerlei psychische klachten.

Charlotte Moor

POH Geestelijke Gezondheid Zorg
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Call Now Button
Translate »