Medewerkers

renate

Renate Bongers (BIG: 49045882501) is geboren in 1969 in Geleen en opgegroeid in Geleen en later Nieuwstadt. Haar geneeskunde opleiding, evenals de specialisatie tot huisarts volgde ze aan de Universiteit van Nijmegen. Na haar studie is ze neergestreken in Sittard en sinds 2009 werkzaam in Huisartsenpraktijk Puth

Renate Bongers

Huisarts
martijn

Martijn Gelissen (BIG: 69911933301) is geboren (1985) en getogen in Zuid-Limburg en in 2013 afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht als huisarts. Sinds 2014 is hij werkzaam als huisarts binnen Huisartsenpraktijk Puth.

Martijn Gelissen

Huisarts
IMG-20221114-WA0005

Marieke Joillet (BIG: 99923457801) is geboren in België. Vanaf 01 december 2022 zal zij haar laatste jaar van de specialisatie tot huisarts volgen in onze praktijk. Zij is aanwezig is op maandag, woensdag en vrijdag.

Marieke Joillet

Huisarts in opleiding
cindy

Cindy is in 1975 geboren in Limbricht en woonachtig in Geleen. Cindy is eveneens sinds het begin verbonden aan deze praktijk als doktersassistente

Cindy Spronk

Doktersassistente
karien

Karien van der Hamsvoort, geboren en getogen in Geleen sinds 1966, is vanaf het begin werkzaam als doktersassistente binnen deze huisartsenpraktijk.

Karien van der Hamsvoort

Doktersassistente
webmail.ezorg.nl

Mandy van Poortvliet-Keulen is sinds 2020 werkzaam in onze praktijk als doktersassistente. Voorheen werkte ze op de Spoedpost Westelijke Mijnstreek als triagiste maar omwille van haar gezin heeft ze besloten om de overstap te maken naar de dagpraktijk.

Mandy van Poortvliet

Doktersassistente
foto dahnee

Dahné is sinds februari 2022 bij ons werkzaam in de praktijk. Naast de reguliere assistenten taken houdt zij zich ook bezig met het reilen en zeilen achter de schermen.

Dahne Cornelussen

Doktersassistente
Chantal

Chantal Smeets is werkzaam als Praktijkmanager waarbij ze de huisartsen zoveel mogelijk ontlast met indirecte taken, zodat zij zich kunnen bezighouden met patiëntenzorg en verdere intensivering van samenwerking in de eerste lijn.

Chantal Smeets

Praktijkmanager
claar

Claar Lenssen (BIG: 09018265630) is sinds 1 juli 2010 werkzaam als Praktijkondersteuner Somatiek. U kunt bij haar terecht voor chronische aandoeningen zoals bijvoorbeeld suikerziekte, COPD, Astma, en hoge bloeddruk. Tevens heeft zij de ouderenzorg als speciaal aandachtsgebied.

Claar Lenssen

POH Chronische ziekten
Marscha van Dael (1)

Marscha heeft jaren gewerkt als gedragswetenschapper voor jongeren en patiënten met verstandelijke beperkingen. Daarnaast is zij werkzaam in haar eigen praktijk Vrijblijvend als consulent seksuele gezondheid. Binnen onze praktijk begeleidt Marscha patiënten met psychische problemen.

Marscha van Dael

POH Geestelijke Gezondheid Zorg
Via ons patiëntenportaal kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button