Kerkweg 133-C

6155 KM Puth

046-4115400

Bij spoed toets 1

Handige Links

Vaccinaties op maat

Gezond zijn en gezond blijven, dat willen we allemaal. Vaccinaties op maat kunnen hierbij helpen. Veel vaccinaties krijg je als kind via het Rijksvaccinatieprogramma. Er zijn ook vaccinaties die daar buiten vallen. De GGD biedt een aantal van die vaccinaties op maat aan.

Reizigersvaccinatie

Hier vindt u informatie over aanbevolen vaccinaties en preventieve maatregelen die u kunt toepassen om infectieziekten tijdens uw reis te voorkomen.  Laat u altijd persoonlijk adviseren over de maatregelen die voor uw reis belangrijk zijn door een deskundige. Wij verwijzen hiervoor naar de Ease Travel & Health Clinic

Moet ik naar de dokter?

Snel weten of je naar de dokter moet? Met deze tool krijg je meteen duidelijkheid. Op die manier weet je wat je moet doen en voorkom je onnodig wachten bij de huisarts of huisartsenpost. Ga naar de website of download de app in de Apple Appstore of Google Playstore.

Thuisarts

Thuisarts.nl is dé website waarmee je betrouwbare informatie over ziektes krijgt. Deze website is gemaakt door huisartsen en is gebaseerd op de landelijke richtlijnen huisartsenzorg. Een écht onmisbare website voor uitleg en advies over gezondheid en ziekte. Raadpleeg deze dienst altijd eerst voor je contact met de huisarts opneemt.

Apotheek.nl

Apotheek.nl is dé website voor al je vragen over (zelfzorg) medicijnen en vergoedingen met instructievideo’s. Ga naar de website of installeer de Webapp.

Rij veilig met medicijnen

Gebruik je medicijnen?  Check dan wat de effecten op de rijvaardigheid zijn voordat je gaat rijden. Zo voorkom je ongelukken voor jezelf en voor anderen.

 

 

Kijksluiter

KIJKsluiter is een platform van ongeveer 10.000 animatievideo’s waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van een medicijn in begrijpelijke spreektaal wordt uitgelegd. KIJKsluiter wordt u aangeboden door uw zorgverlener.

Voedingscentrum

Als je de voedingscentrum app downloadt krijg je direct informatie, advies en uitleg over voeding.

GoedGezond.nl

Op www.goedgezond.nl vind je al het, door jouw regio goedgekeurde, aanbod voor een gezonde leefstijl in jouw buurt. Je kunt hier zowel lokaal aanbod als online aanbod vinden.

Digitale Zorg Gids

Ontdek op deze website welke apps en andere digitale middelen jou kunnen helpen bij je gezondheid en zorg.

Hardlopen met Evy

naar meer bewegen en een gezondere leefstijl. De basis app kun je gratis gebruiken. Bij meer uitgebreidere opties zijn hier kosten aan verbonden.

SkinVision

Maak je je zorgen over een huidplek? Ontdek de slimme huidcheck. Neem een foto en ontvang binnen 30 seconden een betrouwbare huidbeoordeling. Ga naar de website of download de app in de Apple Appstore of Google Playstore.

Translate »

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Call Now Button Ga naar de inhoud