Kerkweg 133-C

6155 KM Puth

046-4115400

Bij spoed toets 1

Moet ik naar de dokter?

Twijfelt u of u contact met ons moet opnemen aan de hand van uw medische klacht? Maak dan gebruik van onze vernieuwde functie, een geïntegreerde vragenlijst "Moet ik naar de dokter?" die u bovenaan onze website vindt!

Wat is Moet ik naar de dokter?

Moet ik naar de dokter? is een award winnende applicatie die op basis van uw leeftijd, geslacht en symptomen bepalen of en zo ja, wanneer u naar de dokter moet. Makkelijk, veilig en snel.

>Hoe betrouwbaar is de informatie?

De vragen en adviezen van Moet ik naar de dokter? zijn gebaseerd op de geldende medische standaarden en protocollen en is ontwikkeld met de steun van de Landelijke Huisartsenvereniging en de Patiëntenfederatie Nederland. Alle vragen en adviezen zijn zorgvuldig samengesteld door ons team van triagespecialisten en gebaseerd op de richtlijnen van huisartsen. Daarnaast is Moet ik naar de dokter? de eerste medische app in Nederland die een zogenaamde CE-markering heeft verkregen. Een CE-markering geeft aan dat het product aan alle van toepassing zijnde Europese (veiligheid)regels voldoet en dat de conformiteit- en overeenstemmingprocedures zijn voltooid.

 

Translate »

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Call Now Button Ga naar de inhoud