Kerkweg 133-C

6155 KM Puth

046-4115400

Bij spoed toets 1

Aanpassing spreekuur tijden

In het kader van het Integraal Zorg Akkoord zal onze huisartsenpraktijk de komende maanden enkele veranderingen ondergaan. Een van deze veranderingen is dat de consultduur per 1 januari 2024 verlengd gaat worden van 10 minuten naar 15 minuten; het zogenaamde Meer Tijd Voor De Patiënt.

Dit betekent dat wij per patiënt méér tijd hebben om onze patiënten goed te helpen. Tegelijkertijd betekent dat ook dat we minder spreekuur plekjes per dag zullen hebben.

Om dit op te vangen hebben we als praktijk gekozen voor de inzet van een short-track spreekuur; korte, kleine klachten. Denk hierbij aan het beoordelen van een plekje op de huid of een ontstoken oog. Voor deze simpele klachten trekken we nu 5 minuten uit waardoor tijd terug gewonnen wordt om een regulier consult 15 minuten te laten duren. Onze assistentes zullen samen met u kijken welk type consult het best aansluit bij uw vraag. Samen met u hopen we op deze manier snel en goed te kunnen helpen! Bovendien is het nu ook mogelijk om een korte afspraak te plannen via het patiënten portaal!

Translate »

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Call Now Button Ga naar de inhoud