renate2  

Renate Bongers, huisarts
BIG: 49045882501

Mijn naam is Renate Bongers. Ik ben in 1969 geboren in Geleen en opgegroeid in Geleen en Nieuwstadt. Van mijn 18e tot mijn 31e heb ik in Nijmegen gewoond en gestudeerd. Toen mijn opleiding tot huisarts was afgerond ben ik naar Sittard verhuisd.Ik ben getrouwd met Patrick Bisschops. We hebben twee dochters: Lotte en Evi. Mijn hobby's zijn oa hardlopen, lezen en uit eten. 

Ik vind het belangrijk om u, in ons praktijkpand, in een goede sfeer te ontvangen zodat er een open en eerlijk gesprek ontstaat. Ook als u niet tevreden bent, hoor ik dat graag van u, we kunnen dan samen kijken naar verbeteringen.

Ik hoop dat ik in de toekomst, samen met ons team, veel voor u kan betekenen.

 
     
martijn  

Martijn Gelissenhuisarts
BIG: 69911933301

Mijn naam is Martijn Gelissen. Ik ben in 1985 geboren in Geleen en opgegroeid in Stein. Na de middelbare school heb ik mijn opleiding Geneeskunde in Maastricht gevolgd, waarna ik de specialisatie tot huisarts in 2013 heb afgerond. Ik ben getrouwd en samen met mijn vrouw woonachtig in Elsloo. Inmiddels heb ik twee prachtige dochter. In het dagelijks leven ben ik druk bezig met uiteenlopende hobby's waaronder onze hond, het sleutelen aan 4x4's, terreinrijden, snowboarden en fietsen. Per 27 augustus 2014 ben ik werkzaam als huisarts binnen de Huisartsenpraktijk Puth. Vanaf 01 januari 2019 ben ik geassocieerd met Renate Bongers, hetgeen betekent dat we de praktijk samen gaan voortzetten.

Een goede communicatie vind ik belangrijk. Laagdrempelig contact waarbij we open en eerlijk naar elkaar kunnen zijn is volgns mij de sleutel tot goede zorg.

     
cindy  

Cindy Spronk-Cosemans, dokterassistente

Mijn naam is Cindy Spronk-Cosemans. Ik ben in 1975 geboren in Guttecoven, daar heb ik tot mijn 14e jaar gewoond. Toen zijn we verhuisd naar Geleen en daar woon ik nog steeds, nu met mijn man Gaston en onze zoontjes Jesper en Sven.

Ik ben in 1994 als doktersassistente afgestudeerd. Hiervoor heb ik in een huisartsenpraktijk in Geleen gewerkt. Het werk als doktersassistente vind ik nog altijd erg leuk door de vele afwisselende taken en met name het omgaan met mensen.

Ik werk met veel plezier in deze praktijk samen met mijn collega's.

     
karien  

Karien v.d. Hamsvoort, dokterassistente

Ik ben Karien v/d Hamsvoort, getrouwd met Ben en moeder van Kayleigh. Sinds 1966 geboren en getogen in Geleen dus eigenlijk een goed buur. Ik vind het leuk om te sporten maar ook een goede film of een creatieve avond vind ik erg leuk. Ben 15 jaar werkzaam geweest als verpleegkundige, daarna gewerkt op de huisartsenpost als chauffeur en nu werkzaam als doktersassistente in Puth. Ontzettend leuk en zeer afwisselend werk waar het contact met de mensen op nummer 1 staat.

Ik hoop samen met u, Renate, Martijn, Cindy en Claar een leuke tijd te mogen meemaken.

     
claar  

Claar Lenssen, praktijkondersteuner somatiek
BIG: 09018265630

Mijn naam is Claar Lenssen. Ik ben in 1961 in Elsloo geboren.

Sinds 1 juli 2010 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner in Puth. Ik verzorg de spreekuren voor mensen met Diabetes Mellitus, de longspreekuren en de spreekuren voor mensen met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. In zo’n spreekuur bespreken we uw klachten, de resultaten uit lichamelijk onderzoek en de laboratoriumuitslagen. Vervolgens gaan we samen op zoek naar mogelijkheden om gezondheidsrisico’s te beperken. Dit alles gebeurt in nauw overleg met uw huisarts. Ook bezoek ik op verzoek van uw huisarts kwetsbare ouderen thuis. Ik bekijk dan hoe het met hun gaat en waar mogelijke ondersteuning kan worden geboden. Ik onderhoud tevens contact met alle mogelijke hulpverleners rondom deze ouderen.

Ik ga graag met mensen om. U begrijpt dan ook dat ik mijn hart kan ophalen in mijn werk! Ik voel me prima thuis bij de mensen van Puth en omgeving. Daarnaast ben ik er trots op, deel uit te maken van het fijne team van deze huisartsenpraktijk.

Tenslotte wil ik u nog vertellen dat ik in Elsloo woon, samen met mijn man Paul Cremers. Onze kinderen Wouter, Daan en Elke wonen al zelfstandig, maar zijn nog steeds onze oogappels!

Ik hoop dat u zich bij mij net zo op uw gemak zult voelen als ik bij u...

     
michele  

Michèle de Lange, praktijkondersteuner GGZ

Mijn naam is Michèle de Lange. Ik ben in 1988 geboren in Breda. Als kleutertje ben ik samen met mijn ouders naar België verhuisd, waar ik mijn hele jeugd heb doorgebracht. Na de middelbare school ben ik in Maastricht gaan studeren, psychologie en mental health. In 2013 ben ik afgestudeerd en sindsdien als psycholoog werkzaam.

Ik woon tegenwoordig in Tongeren, samen met mijn vriend, en onze 3 viervoeters. Naast mijn werk volg ik de opleiding psychotherapie. Als hobby ga ik graag met de hond het bos in, uit eten, hou ik van wellness, stand-up comedy en tot slot interieurstyling. Ik ben in november 2016 aangesloten bij deze praktijk, u kunt bij mij terecht voor begeleiding bij tal van psychische klachten.

Ik heet u alvast van harte welkom!