Kerkweg 133-C

6155 KM Puth

046-4115400

Bij spoed toets 1

Herhaalrecepten

Herhaalrecepten

Herhaalreceptuur kan het beste aangevraagd worden via uw persoonlijke inlog via de WebApp (patiëntenportaal). Op deze manier heeft u direct een overzicht van de medicatie die u gebruikt en kunt u met één klik op de knop de benodigde medicatie bestellen en rechtstreeks naar de apotheek sturen (de huisarts dient deze eerst goed te keuren). U kunt uw medicatie de dag erna ophalen bij uw apotheek.

Let op: indien u uw medicatie bij onze uitdeelpost wilt ophalen geldt het volgende:

 

  • besteld voor 12:00: u kunt de volgende dag de medicatie na 16:00 ophalen;
  • besteld na 12:00: u kunt uw medicatie 2 dagen na het bestellen ophalen na 16:00.

Herhaal recepten aanvragen

Wist u dat ?

Onze huisartsenpraktijk beschikt over een uitdeelpost van Service Apotheek Zuidhof/Kluis.

Dit betekent dat herhaalrecepten die u voor 12:00 uur bestelt, de volgende dag na 16:00 opgehaald kunnen worden in onze Huisartsenpraktijk.

Interesse gewekt?

U kunt u via deze link registeren bij apotheek Zuidhof. Bent u al patiënt bij Apotheek Zuidhof of Apotheek Kluis? Dan volstaat een belletje met de apotheek dat u gebruik wilt maken van de uitdeelpost.

Meldt aan de assistente dat u zich ingeschreven heeft bij Apotheek Zuidhof en dat u gebruik wenst te maken van de uitdeelpost in Puth

Bestel het herhaal recept via het formulier hiernaast, of bij voorkeur, via het patientenportaal, dan staat de apotheek namelijk vanzelf goed ingevuld.

Alleen chronische medicatie is via de uitdeelpost op te halen. Medicatie die u dezelfde dag nodig heeft dient u bij de apotheek op te halen zodat u tijdig kunt starten. 

Haal uw recept de volgende dag na 16:00 (mits voor 12:00 besteld)  op bij onze assistente. U krijgt van de apotheek een e-mail indien de medicijnen zijn afgeleverd op de uitdeelpost.

Translate »

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Call Now Button Ga naar de inhoud