Wisseling huisarts in opleiding

Wisseling huisarts in opleiding

Per 01 september 2020 zullen we helaas afscheid moeten nemen van onze eerste huisarts in opleiding, drs. Mathijs Peeters.
Drs. Peeters heeft het eerste jaar van zijn huisartsenspecialisatie binnen onze praktijk gevolgd en zal de resterende twee jaar naar andere werkplekken gaan om nog meer ervaring op te doen. We willen hem bedanken voor de prettige samenwerking en wensen hem veel succes met het resterende deel van zijn opleiding!

Tegelijkertijd verwelkomen we ook een nieuwe huisarts in opleiding  drs. Miro Vysocansky. Drs. Vysocansky is 28 jaar oud, geboren in Utrecht maar kort daarna verhuisd naar Duitsland. Hij is tweetalig opgevoed. Aan het MUMC+ heeft hij de studie biomedische wetenschappen gevolgd van waaruit hij een speciaal traject tot Arts-Klinisch onderzoeker heeft afgerond. Na zijn opleiding heeft hij als arts gewerkt op de Intensive Care en op de afdeling Interne Geneeskunde. Vanaf 01 september 2020 zal hij starten aan zijn specialisatie tot huisarts en zijn eerste opleidingsjaar binnen onze praktijk volgen.

 

 Translate »
Call Now Button