Kerkweg 133-C

6155 KM Puth

046-4115400

Bij spoed toets 1

Wie zijn wij

Huisartsenpraktijk Puth

Huisartsenpraktijk Puth is een kleinschalige dorpspraktijk gelegen aan de doorgaande weg in Puth. Behalve  aan de inwoners van Puth wordt er ook zorg verleend in de nabijgelegen dorpen waaronder Schinnen, Thull, Oirsbeek, Amstenrade, Doenrade,  Munstergeleen, Geleen en Sweikhuizen.

 

De praktijk beschikt over een eigen toegangsweg en ruim voldoende parkeergelegenheid. In het multi-functionele pand zijn verder nog fysiotherapeuten, een logopediste en een psychotherapeute werkzaam.

 

In de huisartsenpraktijk werkt zowel een mannelijke als een vrouwelijke huisarts. De huisartsen worden ondersteund door vier doktersassistentes, twee praktijkondersteuners en een praktijkmanager.

 

Visie

Als huisartsenpraktijk vinden wij het belangrijk om zorg op maat te leveren. Iedere patiënt heeft immers zijn eigen verhaal en zijn eigen reden om met een bepaalde klacht op het spreekuur te komen. Door samen goed te kijken naar dat wat u ons wilt vragen proberen we u zo goed mogelijk te helpen.

 

Door te investeren in het leren kennen van onze patiënten kunnen we meerdere zaken  zoals thuissituatie, werkomstandigheden, hobbies etc. meenemen in onze overwegingen om samen tot een passende oplossing te komen. Iedere patiënt is immers anders en heeft baat bij een persoonsgerichte aanpak. Uiteraard houden wij hierbij de geldende beroepsrichtlijnen in ons achterhoofd.

 

Op deze manier streven we ernaar om hoogwaardige zorg te leveren zonder dat het persoonlijke karakter van de huisartsenzorg verloren gaat!

Bekijk onze praktijk

Translate »

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Call Now Button Ga naar de inhoud