Huisartsenpraktijk Puth

Kerkweg 133 c
6155 KM Puth
046-4115400
Spoed: 046- 4810181

Medewerkers

Huisarts

Renate Bongers
Martijn Gelissen

Doktersassistentes

Karien van de Hamsvoort
Cindy Spronk

Praktijkondersteuners

Claar Lenssen
Michèle de Lange (geestelijke gezondheidszorg)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.00 – 12.00 uur en van 15.00 – 17.30 uur.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen zijn wij van 8.00 – 17.30 uur bereikbaar op 046-4810181. Buiten deze tijden kunt u contact opnemen met de Huisartsendienst Westelijke Mijnstreek 046-4009925.

Spreekuur

Het spreekuur verloopt volgens afspraak van maandag t/m vrijdag van 8:00-12:00 uur en van 15:00-17:00 uur.

Voor een consult wordt 10 minuten ingepland. Mocht u meerdere klachten hebben of heeft u meer tijd nodig voor een klacht, geef dit dan aan bij het maken van een afspraak zodat de assistente meer tijd kan inplannen.

Mocht u verhinderd zijn voor de afspraak, vragen wij u deze afspraak zo spoedig mogelijk te annuleren.

Huisbezoeken

Indien het om medische redenen niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, kunt u een huisbezoek aanvragen. Indien een   huisbezoek voor dezelfde dag nodig is, willen we u vragen dit voor 10:00 aan te vragen. 

Herhaalrecepten

Het bestellen van herhaalrecepten kan via de assistente aan de balie of telefonisch. U kunt de recepten ook bestellen via onze website: www.huisartsenpraktijkputh.nl.

Indien u het recept voor 12:00 bestelt kunt u de medicatie nog dezelfde dag afhalen bij de apotheek of de uitdeelposten in Schinnen en Puth.

Assistentenspreekuur

De assistentes hebben een eigen spreekuur. In dit spreekuur worden hartfilmpjes gemaakt, injecties gegeven, bloeddrukken gemeten, wratten aangestipt, oren uitgespoten, hechtingen  verwijderd, bloed geprikt enz. Dit spreekuur gaat ook volgens afspraak.

Praktijkondersteuning DM, COPD en CVRM

Onze praktijkverpleegkundige Claar Lenssen zorgt voor de begeleiding van patiënten met suikerziekte, hart- en vaatziekten en COPD.

Praktijkondersteuning GZZ

Onze praktijkpsychologe Patricia Peelen zorgt voor de begeleiding van patiënten met vragen en problemen op het vlak van de geestelijke gezondheidszorg.

Rijbewijskeuringen en medische verklaringen

Er worden in onze praktijk geen medische keuringen verricht. U kunt een afspraak maken bij een andere huisarts of keuringsarts. Voor informatie kunt u bellen met de assistente.

Wijzigingen doorgeven

Zijn er wijzigingen in uw persoonlijke gegevens (adres/ telefoonnummer), geef dit dan zo spoedig mogelijk door aan de assistente.