logo 50
          Huisartsenpraktijk Puth | kerkweg 133c  |  6155 KM Puth | 046-4115400 | spoed 046-4810181


Medewerkers

Huisartsen:
Renate Bongers
Martijn Gelissen

Doktersassistentes:
Karien van de Hamsvoort
Cindy Spronk

Praktijkondersteuners:
Claar Lenssen (chornische ziekten)
Charlotte Moor (geestelijke gezondheidszorg)

Praktijkmanager
Chantal Smeets

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.00 – 12.00 uur en van 15.00 – 17.30 uur.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen zijn wij van 8.00 – 17.30 uur bereikbaar op 046-4810181.
Buiten deze tijden kunt u contact opnemen met de Spoedpost Westelijke Mijnstreek, gelegen in het Zuyderland Ziekenhuis Sittard
Spoedpost Westelijke Mijnstreek | Demystraat 1 | 6162 AP Geleen | 046-4009925.

Spreekuur

Het spreekuur verloopt volgens afspraak van maandag t/m vrijdag van 8:00-12:00 uur en van 15:00-17:00 uur. Voor een consult wordt 10 minuten ingepland. Mocht u meerdere klachten hebben of heeft u meer tijd nodig voor een klacht, geef dit dan aan bij het maken van een afspraak zodat de assistente meer tijd kan inplannen. Mocht u verhinderd zijn voor de afspraak, vragen wij u deze afspraak zo spoedig mogelijk te annuleren.

Huisbezoeken

Indien het om medische redenen niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, kunt u een huisbezoek aanvragen. Indien een huisbezoek voor dezelfde dag nodig is, willen we u vragen dit voor 10:00 aan te vragen.

Herhaalrecepten

Het bestellen van herhaalrecepten kan via de assistente aan de balie of telefonisch. U kunt de recepten ook bestellen via onze website: www.huisartsenpraktijkputh.nl.
Indien u het recept voor 12:00 bestelt, kunt u de medicatiede volgende dag afhalen bij de apotheek of de uitdeelpost in Puth.

Assistentenspreekuur

De assistentes hebben een eigen spreekuur. In dit spreekuur worden hartfilmpjes gemaakt, injecties gegeven, bloeddrukken gemeten, wratten aangestipt, oren uitgespoten, hechtingen verwijderd, bloed geprikt enz. Dit spreekuur gaat ook volgens afspraak.

Praktijkondersteuning DM, COPD en CVRM

Onze praktijkverpleegkundige Claar Lenssen zorgt voor de begeleiding van patiënten met suikerziekte, hart- en vaatziekten en COPD.

Praktijkondersteuning GZZ

Onze praktijkpsychologe Michèle Delange zorgt voor de begeleiding van patiënten met vragen en problemen op het vlak van de geestelijke gezondheidszorg.

Rijbewijskeuringen en medische verklaringen

Er worden in onze praktijk geen medische keuringen verricht. U kunt een afspraak maken bij een andere huisarts of keuringsarts. Voor informatie kunt u bellen met de assistente.

Wijzigingen doorgeven

Zijn er wijzigingen in uw persoonlijke gegevens (adres/ telefoonnummer), geef dit dan zo spoedig mogelijk door aan de assistente.

Wat kunt u doen met uw klacht?

Het medisch team van Huisartsenpraktijk Puth streeft ernaar om u goede en verantwoorde zorg te leveren. Toch kan het zijn dat dingen anders lopen dan gewenst en zelfs misgaan.
Laat ons weten wanneer u vindt dat er dingen zijn misgegaan. Graag willen we hierover met u het gesprek aangaan. Mogelijk kunnen we een toelichting geven, die zaken duidelijker voor u maken. Tegelijk kunnen we van uw situatie leren en veranderingen aanbrengen in onze werkwijze, waardoor herhaling kan worden voorkomen.
Wanneer u ontevreden bent over een bepaalde gang van zaken, vragen we u om dit te melden bij de doktersassistente. U kunt ook aan haar, zonder opgaaf van reden, een klachtenformulier vragen. Na ontvangst van uw klacht nemen wij contact met u op.