Kerkweg 133-C

6155 KM Puth

046-4115400

Bij spoed toets 1

Opleidingspraktijk

Opleiden

Naast kwalitatief goede zorg leveren vinden we het als praktijk ook belangrijk om ons in te zetten voor duurzaamheid. Daarom is het belangrijk dat we nieuwe, jonge professionals opleiden zodat huisartsenzorg in de toekomst gebord blijft. Daarom zijn wij opleidingspraktijk voor alle facetten van de zorg.

Vista College

Het Vista College in Heerlen is het opleidingsinstituut waar jonge professionals worden opgeleid tot doktersassistenten. Als huisartsenpraktijk dragen wij ons steentje bij als werk/leer plek.

Meditta Academie

Huisartsen worden tegenwoordig ondersteund door praktijkondersteuners. Zowel op lichamelijk vlak voor de chronische ziekten COPD, Astma, Diabetes Mellitus en Hart-vaat ziekten ; als op geestelijk vlak zijn zij onmisbaar gebleken om de grote zorgvraag het hoofd te bieden. Nieuwe praktijkondersteuner worden binnen de regio opgeleid door de regionale huisartsenorganisatie, Meditta. Als praktijk zijn wij een door de Meditta Academie erkende opleidingspraktijk.

Universiteit van Maastricht

Onze praktijk is gekwalificeerd om jonge basisartsen op te leiden tot huisarts. Deze drie jarige specialisatie wordt verzorgd door de huisartsenopleiding in Maastricht. Hier door lopen de huisartsen in opleiding in 3 jaar. Jaar 1 is een jaar stage binnen een gekwalificeerde huisartsenpraktijk. Jaar 2 omvat stages binnen het verpleeghuis, de GGZ en de Spoed Eisende Hulp. Het laatste jaar van de opleiding wordt weer gevolgd bij een huisartsenpraktijk.

Translate ┬╗

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Call Now Button Ga naar de inhoud