Corona-Virus

Klachten passend bij corona?

Indien u klachten heeft passend bij een eventuele corona infectie is het raadzaam om contact op te nemen met uw huisarts. Wij kunnen dan samen met u telefonisch een inschatting maken van de ernst van de klachten, rekening houdend met eventuele risicofactoren. Indien de klachten niet ernstig zijn, zal de doktersassistente u aanraden om u kosteloos te laten testen alvorens er een afspraak op het spreekuur gemaakt wordt.

Indien de klachten als ernstig worden gezien, wordt er een afspraak met de huisarts gemaakt zodat deze  kan beoordelen of er verdere actie noodzakelijk is.

Medische informatie omtrent het corona virus

Medische informatie

Medische informatie omtrent corona, zoals klachten, wijze van besmetting, ziektebeloop etc vindt u terug via de speciale medische sectie van het RIVM

Actuele informatie omtrent cijfers?

Op de website van het RIVM vindt u wekelijks updates omtrent het aantal besmettingen, ziekenhuisopnames en overleden personen.

Onderscheidt hooikoorts of corona?

Klachten die kunnen passen bij corona?

Laat u kosteloos testen door de GGD!

Blijf in afwachting van uw testuitslag thuis!

Nu de maatregelen van de overheid versoepeld zijn, is het noodzakelijk om het virus onder controle te houden en zicht te houden op de verspreiding. De GGD Zuid Limburg test daarom kosteloos alle mensen die klachten hebben die wijzen op Covid-19: hoesten en/of neusverkouden en/of benauwdheid en/of koorts.

Informatie over het testen en eventueel bron- en contactonderzoek, vindt u op www.rijksoverheid.nl/coronatest.

Spelregels in de praktijk

Om verdere verspreiding van het corona virus tegen te gaan werken we in onze praktijk momenteel conform de landelijke richtlijnen. Hiervoor gelden een paar aangepaste spelregels, welke u hieronder kunt teruglezen

Call Now Button
Translate »